Header-bilde

FORSIDE > NY JOBB > CEO Bunker Oil AS

 

Om selskapet

Bunker Oil AS er et norskeid oljeselskap med hovedkontor i Ålesund. Selskapet har 70 dedikerte ansatte som leverer drivstoff og smøremidler langs kysten og i distriktene.

Selskapet har tre forretningsområder:

  • Marine (B2B) - markedsledende og med 25 anlegg og to egne tankskip sikrer vi tilstedeværelse langs hele kysten. Vi formidler også bunkersleveranser internasjonalt.
  • Auto og industri (B2B) - leverandør av drivstoff, biodrivstoff, smøremidler og vaskemidler til industri, entreprenører og landbruk.
  • Automatstasjoner og marina (B2C) - selskapet driver 75 små og store automatstasjoner og 15 marinaer for fritidsbåter.

Årlig omsetning varierer mellom 5 og 6 mrd. Bunker Oil har hatt kontinuerlig vekst også i dagens situasjon hvor nye energibærere entrer markedet. Selskapet har ambisjon om å være med videre som en betydelig energileverandør og er klar for nye utfordringer som kommer med det grønne skiftet.

Vår visjon er «Kundens fremdrift er vår drivkraft. Sammen bidrar vi til verdiskapningen langs kysten og distriktene». For mer informasjon om Bunker Oil se www.bunkeroil.no 


Om stillingen

Vi søker en fremoverlent og drivende leder med en høyere utdannelse og en relevant erfaringsbakgrunn for stillingen. Viktige personlige egenskaper er god forretningsforståelse, evne til å knytte og utvikle relasjoner i et miljø mye preget av kystkultur, gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, selvstendighet og drivkraft.

Viktige utfordringer for selskapet og ledelsen i årene som kommer er knyttet til videre vekst og forretningsutvikling i et marked hvor andre energibærere vil utgjøre en økende andel av markedet, og videre digitalisering av informasjonsflyt og forretningsprosesser både innad i bedriften og mot kunder.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med styreleder Runar Paulsen, tlf. 905 77 734, eller vår rådgiver Rolf Klock hos Capricorn AS, tlf. 905 37 898. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Skriftlig søknad med CV sendes rolf.klock@capricorn.no snarest.