Header-bilde

FORSIDE > NY JOBB > Produksjonssjef Bussbygg AS

Bussbygg er Norges største produsent av karosseri for lastebiler og tilhengere. Produktene er kundetilpasset og produseres ved vår fabrikk i Molde. Skapene er bygget i glassfiber, med helstøpte sammenføyninger - en kraftig konstruksjon som gir lang levetid og enkelt vedlikehold. I tillegg til skap leverer vi også containerrammer, trekkvognoppbygging og lakkoppdrag på større kjøretøy.

Transportbransjen er i løpende utvikling, ny teknologi, miljøkrav, endringer i vareflyt og kundestruktur skaper både utfordringer og muligheter. Samtidig er det viktig med økt produktivitet og effektivitet i egen produksjon gjennom automatisering, robotisering og andre prosessforbedringer. Bussbygg er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert og vi arbeider systematisk med Lean som et viktig verktøy for bedret flyt.

Omsetningen i 2020 var ca. 190 mill. kr., og vi er i underkant av 120 ansatte. Produksjonsavdelingen med i overkant av 70 medarbeidere, er organisert rundt ni arbeidsgrupper som ledes av hver sin arbeidsleder.

For mer informasjon om oss, se www.bussbygg.no.

Produksjonssjef

Produksjonssjefen er ansvarlig for den løpende drift og videre utvikling av produksjons­avdelingen, med personal- og resultatansvar. Kompetanseheving, forbedret produksjonsflyt, digitalisering, automatisering og robotisering er viktige utfordringer fremover. Nærmeste medarbeidere er produksjonsingeniør og arbeidsledere. Produksjonssjefen er en del av bedriftens lederteam og rapporterer til adm. direktør.

Vi søker en person med en industriell bakgrunn som kan identifisere seg med selskapets verdier og målsettinger, som kan motivere og inspirere sine medarbeidere og som har en bakgrunn og erfaring som kan være med å bringe produksjonsavdelingen og selskapet videre inn i fremtiden. Teknisk/økonomisk utdannelse, ledererfaring, samarbeidsevner, gode sosiale egenskaper, struktur og helhetstenking er noe vi tenker er viktig.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med adm. direktør Martin Henøen, tlf. 950 65 655, eller vår rådgiver Rolf Klock hos Capricorn AS, tlf. 905 37 898.

Skriftlig søknad sendes rolf.klock@capricorn.no innen 15. februar 2021.