Publisert av Rolf Klock

Som prosjektingeniører er du en nøkkelperson i utvikling og gjennomføring av spennende prosjekter knyttet til produktutvikling, produksjon og leveranser.

Ovun konsernet er ledende innen rotasjons- og polyuretanstøping, produkt, - og elektronikkutvikling, og design og produksjon av støpeformer. Vi produserer et bredt spekter av produkter til blant annet Fornybar energi, Akvakultur, Offshore & Subsea og Havn & Farled. Hovedkontoret og fabrikk er lokalisert på Åndalsnes og øvrig produksjon foregår i Molde og Moelv, og kontor på Lysaker. I tillegg til salgskontorer og samarbeidspartnere i USA og Australia.

Konsernet omsatte for ca. 174 mill. i 2022 og har ca. 60 ansatte.

  • Syns du det er interessant og spennende å delta i hele prosessen hvor et produkt utvikler seg fra ide til realitet?
  • Vil du ha spennende og utfordrende oppgaver i et selskap med høy vekst og dynamikk?
  • Vil du være med å bidra til en bærekraftig fremtid for våre hav?

Da kan du være vår nye prosjektingeniør!

Stillingen er basert ved vårt hovedkontor i Åndalsnes, og du vil rapportere til leder for teknisk avdeling.

Arbeidsoppgaver:

Som prosjektingeniør hos oss vil du være en nøkkelperson i utvikling og gjennomføring av spennende prosjekter knyttet til produktutvikling, produksjon og leveranser.

Typiske arbeidsoppgaver kan være:

  • Design og konstruksjon av nye produkter og løsninger innen forskjellige markedssegmenter
  • Administrere og gjennomføre prosjekter i samarbeid med et design- og produksjonsteam
  • Støtte salgsavdelingen med tekniske bidrag til anbud, som f.eks. 3D-modeller, analyser, metodebeskrivelser, mengder og priser

Kvalifikasjoner:

Vi søker en ingeniør med relevant utdannelse på bachelor eller master nivå, gjerne med erfaring fra produktutvikling og design, utarbeidelse av spesifikasjoner, testprosedyrer og annen prosjektdokumentasjon. Vi ønsker en person som kan arbeide effektivt både selvstendig og i team, og som trives med å utvikle tekniske løsninger i samspill med kollegaer og kunder.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø med motiverte kollegaer. Vi ser oss selv som uformelle og positive. Vi vil gi nødvendig opplæring i våre produksjonsprosesser, produkter og deres anvendelse. I tillegg, gode muligheter for videre utvikling gjennom arbeid i samspill med kunnskapsrike kollegaer ved alle våre kontorer.

 

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Teknisk leder Sigurd Bache, tlf. 913 76 682, eller vår rådgiver hos Capricorn, Rolf Klock, tlf. 905 37 898.

Søknad med CV sendes rolf.klock@capricorn.no.