Sales Manager Offshore

Sales Manager Offshore

Publisert av Rolf Klock

En utfordrende stilling innen salg og produktutvikling i offshore markedet.

Er du klar for en spennende utfordring innen salg? Vi søker en engasjert Salgssjef for vårt Offshore-segment med ansvar for å lede salg av kvalitetsprodukter og løsninger til både olje- og gassindustrien og havvindsektoren. Hvis du har en solid forståelse av dagens offshore-marked, kombinert med teknisk og kommersiell erfaring, vil vi gjerne høre fra deg!

Ansvar og oppgaver

Sales Manager - Offshore/Subsea/Wind vil ha ansvar for teknisk salg innen offshore segmentet. Offshore segmentet dekker både tradisjonell olje og gass markedet, og det fremvoksende havvind området. Vår ambisjon er å styrke vår posisjon i dette segmentet, ved økt tilstedeværelse og ettertraktede produkter. Stilling rapporterer til CCO (Chief Commercial Officer).

Bakgrunn og kvalifikasjoner

Vi er åpne for bakgrunn, men ønsker en person med en teknisk eller kommersiell utdannelse, som har teknisk innsikt og interesse for produkt- og markedsutvikling, og erfaring fra salg. Kunnskap om offshoremarkedet og hvordan det fungerer er helt avgjørende. Evne og interesse for å sette seg inn i de tekniske sidene av dagens produkter og deres anvendelse, samt nysgjerrighet med tanke på nye produkter og produkt tilpasninger er også meget viktig.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø med motiverte kollegaer. Fast arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor og fabrikk i Ålesund.

Om arbeidsgiveren

Polyform AS er en ledende produsent av oppdrifts- og fendringsprodukter. Våre produkter og vårt merkenavn Polyform, er kjent i de marine miljøer over hele verden. Våre viktigste markedssegmenter er offshore energi, akvakultur, fiskeri og fritidsbåtmarkedet. I tillegg til egne produkter, leverer vi kundespesifiserte løsninger innenfor en rekke anvendelsesområder. Vi benytter et bredt spekter av produksjonsteknologier som rotasjonsstøping og formblåsing, sprøytestøping og ekstrudering i ulike plastmaterialer.

Selskapet eksporterer til ca 70 land og omsatte for 201 mill. kr. i 2022 og har ca. 75 ansatte.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med CCO Torbjørn Pilskog, tlf. 917 06 857, eller vår rådgiver hos Capricorn AS, Rolf Klock, tlf. 905 37 898.

Søknad med CV sendes rolf.klock@capricorn.no snarest.