Teknisk direktør/CTO

Teknisk direktør/CTO

Publisert av Rolf Klock

Har du lyst til å jobbe i et selskap i spennende utvikling? Vi du jobbe med ledelse, produkt- og teknologiutvikling? Da kan dette være jobben!

Ovun er en ledende leverandør av integrerte høyteknologiske løsninger, som drar nytte av plastens allsidighet, ofte i kombinasjon med avansert elektronikk, for bruk over og under vann. Vår visjon er å gjøre havet til et trygt, lønnsomt og bærekraftig sted å jobbe. I tett samarbeid med våre kunder utvikler og produserer vi høykvalitets produkt som varer lenger. Ved endt levetid tilrettelegger vi for at produktet samles inn, resirkuleres og brukes i nye bærekraftige løsninger.

Ovun er totalleverandør av løsninger, utviklet og produsert i Norge for offshore, seismikk, fornybar energi, oppdrett, navigasjon, forsvar og andre markedssegmenter.

Konsernet omsatte for ca. 185 mill. i 2023 og har ca. 60 ansatte.

Teknisk avdeling i Ovun arbeider både med våre egne og våre kunders produkter, og vår produksjonsteknologi. Produkt- og teknologiutvikling står sentralt, i tillegg til løpende oppgaver som design, produkttilpasninger og utarbeidelse av produksjonsunderlag. Mye av dette i nært samspill med produksjonen og salg/marked.

Ansvar

Teknisk direktør har ansvar for å lede og videreutvikle teknisk avdeling i Ovun, med lokalavdelinger og ca. 15 medarbeidere i Åndalsnes, Molde og Moelv. Teknisk avdeling har ansvar for produktutvikling, produktforvaltning og gjennomføring av interne og eksterne prosjekter. Stillingen er knyttet til hovedkontoret i Åndalsnes. Teknisk direktør rapporterer til CEO og er en del av selskapets ledergruppe. Nærmeste medarbeidere er teknisk ledere i lokalavdelingene.

Vi søker

Vi søker en person med teknisk utdannelse på masternivå, og med interesse og ledererfaring fra områder som teknologi- og produktutvikling. Viktige personlige egenskaper er bl.a. gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, evne til å etablere og utvikle relasjoner, skape entusiasme og samspill mellom mennesker, selvstendighet og drivkraft.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb i et konsern i sterk utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø med motiverte kollegaer. Vi ser oss selv som uformelle og positive.

For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med Jan Møllerhaug, CEO Ovun AS, tlf. 952 30 910, eller vår rådgiver hos Capricorn, Rolf Klock, tlf. 905 47 898

Søknad med CV sendes rolf.klock@capricorn.no innen 18. april 2024